Baranyi Ágnes BÉBI- ÉS GYERMEKMASSZÁZS

A KÖNYV letöltése megvásárolható

Thai masszázs babának és gyermekeknek (könyvesboltban már nem kapható)

A könyv letöltés ára: 6900 Ft helyett 4900 Ft (Bébinaplóval)

Baranyi Ágnes – BÉBI- ÉS GYERMEKMASSZÁZS

Ft4,900.00

A Thaiföldön töltött évek után született meg a könyv. Nagyon kevés példányszámban ezért hamar elfogyott.

A tanítványaimnak sem tudtam már régóta adni belőle, most itt az új lehetőség. Megvásárolható a letöltés pdf formában.

A tanfolyamokon és az online képzéseken a BBMM Babamasszázs® a thai bébi és gyermekmasszázs alapjaira épül, de már annak bővített és továbbfejlesztett védjegyzett formája.

 

Kategória:

Leírás

Az érintésnek rendkívül fontos szerepe van az emberi kapcsolatokban. Olyan kommunikáció, amely szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, szeretetet közvetíteni. Ősi kultúrákban művészi szinten gyakorolták, de úgy tűnik, napjainkban is van igény egy gazdagabb, személyesebb kifejezésmód elsajátítására. A bébi és gyermek thai masszázs jótékony hatásai közül néhány:
  •  Stimulálja az idegrendszert
  •  Segíti a testi és a lelki fejlődést
  •  Hozzájárul a gyorsabb fejlődéshez
  •  Jó hatással van a légzőszervekre
  •  Javítja a mozgás koordinációt
  •  Segíti az újszülöttet saját teste felfedezésében
  •  Segít az alvászavarok leküzdésében
  •  Segíti az izmok ellazulását
  • Segíti a mozgásfejlődést és minden szervre jótékony hatása van
 

Ajánlások – tapasztalatok

A bőrön több keresztül már régóta közvetítem a szeretetenergiát, amely fokozza a masszázs hatását, több mint 40 éves gyakorlatom van.

Amikor a Pető Intézetben az egyik kisfiú azt mondta: “Ági ne vedd el még a kezed mely olyan, mint egy kályha”, akkor igazából az én szívemet melegítette meg.

„A csoda a kezünkben van!DR. SCHEURING NOÉMI neonatólógus, gyermekorvos

„Érintésünkkel, tapintásunkkal, célirányos mozdulatainkkal hozzásegíthetjük gyermekeinket a testi és lelki harmónia kialakításához”.

Az igazi csodák pedig gyermekeink!”

„Még soha nem láttam nyolc hónapos kislányomat, ilyen hosszú ideig ennyire nyugodtnak, mint a masszírozás alatt.” A bébi masszázst magam is tanítom, de eddig csak a hagyományosnak mondható formáját ismertem, s bár már ott is megtapasztaltam jótékony hatását, a thai baba masszázs megismerése óta sok új, jó tapasztalatot szereztem. Dr. Csomai Zita orvos, természetgyógyász

„Három hetes csecsemőt látogattam meg, akinek annyira fájt a hasa, hogy szoptatás közben is felsírt. Elkértem édesanyjától a babát és a tanultak alapján kipróbáltam a hasán azt a mozdulatsort, amelyet a hasfájós csecsemőknek ajánlott. A baba teljesen ellazult. Visszaadtam az anyukájának, aki a megnyugodott kisbabáját tovább szoptatta.” Baranyainé, Kati védőnő

„Minden szülő boldog lenne, ha a pár hónapos babája nemcsak evéskor, és alváskor csendes és nyugodt. Abban a csodában volt részem, hogy megtapasztalhattam, a thai babamasszázzsal átmasszírozott baba, az ébren töltött idejét mosolygósan és vidáman éli át.”

A thai masszázs az elsők között tanultam Ágitól. Rendszeres jártam a Pető Intézetbe. Az tapasztaltam, hogy a csatornák mentén átforrósodott a gyermek lába, mely egyébként csak kevés ingerre reagált. Azóta is rendszeresen alkalmazom a tanult technikákat.” Komló Aurél gyógymasszőr

„Valahányszor megmasszíroznak egy csecsemőt, a világ egy kicsivel jobb hellyé válik, és a férfiak nem maradhatnak ki ebből!”

„Van egy 1 éves lányom és egy 4 éves fiam, ősztől tavaszig állandó vendégek nálunk is a gyermekbetegségek. A szinte végeláthatatlan náthás időszakban sikerült megtapasztalnom az arcon alkalmazott gyógynövényes bandázs jótékony hatását. A pici lányom folyton tüsszögött és folyt az orra, kamillát főztem és ezt tettem a gézbe, amennyire melegen még elviselhető volt neki, végig masszíroztam az arcán lévő sen vonalakat, többször egymás után a teljes test masszázst követően.

Másnapra sokkal jobban lett, érezhetően kevesebb volt a váladék és a közérzete is javult már a masszázs után 1-2 órával.” „Mivel én természetes gyógyítás párti vagyok ezért számomra fontos, hogy mindent kipróbáljak, ami mentes a mesterséges anyagok alkalmazásától,
és ez egy olyan módszer, amit mindenkinek szívesen ajánlok.”
Komáromi Veronika

„A gyermekem hasfájós lett, és éjjel-nappal sírt. Minden kezemben lévő tudást alkalmazni, de hiába. A hasfájós korszak elmúlt ugyan, de az alvás zavarok és a nyugtalanság állandósult. Tudtam, hogy lennie kell valamiféle megoldásnak, ami testileg és lelkileg is segít, mindkettőnknek, átvészelni az álmatlan éjszakákat és nappalokat. Már ez első nap, amikor megmasszíroztam az új módszer szerint a kisfiamat, csak egyszer kelt fel éjszaka.

A második napon már végig aludta az éjszakát. 11 hónap után először tudott pihenni az egész család. A kisfiam sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett.

Ha ez nem velem történik, nem hiszem el.” Dudásné Csillik Anikó védőnő és természetgyógyász

„A gyermekmasszírozás fantasztikus mértékben erősíti a köteléket a szülő és a gyermek között. Ennek ékes bizonyítéka a kisfiam, akit miután megmasszírozok, Ő is szeretné ezt nekem viszonozni. Nagyon meghitt perceket tölthetünk így együtt.” Horváth Csilla, védőnő

„Minden szülőnek kívánom, hogy ismerje meg ezt az érzést, boldog órákat hozva babájának és így magának is”. Vörös Szilvia, kozmetikus és gyógymasszőr

Online kártyás fizetés működik a SimplePay rendszeren keresztűl.

Tartalomjegyzék és rövid részlet a teljes KÖNYV-ből…

Sajtótájékoztató a könyv megjelenésekor