Baranyi Ágnes bemutatkozás

Természetgyógyász, többek közt felnőttoktatási szakértő a BBMM babamasszázs, vagyis a védjegyoltalmat élvező Baranyi Babamasszázs megalkotója.

A Pécsi Tudományegyetemen szereztem három humán diplomámat, többek közt felnőttoktatási szakértő, mediátor és holisztikus coach vagyok.

A bőrön keresztül már régóta közvetítem a szeretet energiát, amely fokozza a masszázs hatását, több mint 40 éves gyakorlatom van.

Három felnőtt gyermekem és három unokám van.

Három évet éltem Thaiföldön a családommal együtt. Bangkokban a Wat Po-i Traditional Medical School (magyarul talán természetgyógyászat, vagy a hagyományos orvoslás iskolájának hívhatnánk) minden masszázs kurzusát elvégeztem. Az ott töltött évek után ezt a tevékenységet Magyarországon is folytatom.

A BÉBI- ÉS GYERMEKMASSZÁZS könyvem megjelenése óta már sok idő eltelt, akkoriban a thai babamasszázsról még alig lehetett hallani. 

Mára már a BBMM Babamasszázs® (Baranyi Babamasszázs Mozgás és Masszázs) módszert a korai fejlesztéshez kapcsolódó kezelésként emlegetik, és nagyon sok orvos és természetgyógyász szakember használja.