Természetgyógyász nap – II. Naturportál

Thai Masszőrök Egyesületének masszázs fajtáit kipróbálhatod! Ebéd és büfé lehetőség a Villányi úti Konferenciaközpontban. 18 év alatt a belépés ingyenes! További információk és jegyvásárlás: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/ Programok és jegyvásárlás Kapcsolódjunk, kapcsolódj ki, tanulj, gyógyulj, fejlődj!  2024. június 2.-án a Villányi úti Konferenciaközpontban!

Mai világban a gyermek nevelés, mire van szükségük?

A sok információ és felgyorsult világban a gyerekeknek olyan képességekre van szükségük, amelyek segítenek nekik megérteni, feldolgozni és navigálni ezt a környezetet. A gyerekeknek szükségük van az érzelmi intelligencia és a stressz kezelés képességére annak érdekében, hogy megbirkózzanak az információ túlterheléssel és a felgyorsult életmóddal járó nyomással. Ezt viszont csak otthonról tudják magukkal hozni. Szinte … Olvass tovább Mai világban a gyermek nevelés, mire van szükségük?

Gyógynövényes Herbál Masszázs Luk Pra Kob

A „gyógynövényes luk pra kob” masszázs eredete Thaiföldhöz köthető. A thai masszázs egy hagyományos thai gyógyászati gyakorlat, amelyet több száz éve alkalmaznak Thaiföldön és azon túl is. A „luk pra kob” kifejezés thaiul azt jelenti, hogy „gyógynövényes golyó”. A gyógynövényes luk pra kob masszázs egy olyan technika, amelyben meleg gyógynövényes golyókat használnak a masszázs során. … Olvass tovább Gyógynövényes Herbál Masszázs Luk Pra Kob

Miért jó masszőrnek lenni?

Masszőrnek lenni számos előnnyel járhat mind a szakmai, mind az emberi értelemben. A következő különlegesen sok jó oldala van ennek a szakmának: Segítségnyújtás és Jólét: Masszőrként hozzájárulhatsz az emberek fizikai és mentális jólétéhez. A masszázs enyhíti a stresszt, lazítja a feszült izmokat, és javítja az általános jó közérzetet. A masszőrként az emberi test anatómiájával és … Olvass tovább Miért jó masszőrnek lenni?

Babamasszázs BBMM – Kivesztek az ösztönök?

Manapság mindent az internetről szeretnénk megtudni – zúdul ránk az információ például a babagondozással kapcsolatban is, és anyuka legyen a talpán, aki nem veszik el a vélemények, tanácsok sűrűjében. Régebben a védőnő, vagy a saját édesanyja szava volt a követendő, manapság már minden – természetesen jó szándékú – javaslatot figyelembe vesz egy anyuka hiszen a … Olvass tovább Babamasszázs BBMM – Kivesztek az ösztönök?

Valóban jó megtanulni masszírozni?

A masszázs tanulása egy értékes önellátó készség, amely segít abban, hogy ne csak a saját, hanem mások egészségét is támogathassuk. Ma a nyugati gyógyítás és orvosi rendszer nem koncentrál eléggé a betegség megelőzésre. Régebben az emberek akkor is jártak masszíroztatni, ha nem volt semmi bajuk. A masszírozás tehát nem csupán egy luxus, hanem egy elérhető … Olvass tovább Valóban jó megtanulni masszírozni?

Gyermek coaching holisztikusan

A gyermekkor feladata, hogy kialakuljon a teljes személyiség. A szülők manapság nagyon elfoglaltak és leterheltek. Sokkal jobban, mint eddig bármikor. Ma már mindkét szülő dolgozik, mert olyan gazdasági helyzetben vagyunk, hogy nem tudnának egy fizetésből megélni. A bizonytalan helyzetben több lábon kell állni ahhoz, hogy a család megélhetését és egzisztenciáját biztosítsák. A hétköznapi rohanásban, amikor … Olvass tovább Gyermek coaching holisztikusan

Téged is változásra kényszerít a világ?

Babamasszázst tanulnál? „Nem az a fontos miről álmodozol hanem, hogy mit teszel.” Hogyan csináld? Tanulj egy szerethető új szakmát Indíts el a saját vállalkozásod Tudom, hogy nehéz, de segítek. Kezd egy regisztrációval és jelentkezz! Te dönthetsz hogy online távoktatásban saját időbosztást választasz, vagy a stúdiónk jelenléti képzését választod. Időpontokat és részletes leírást itt találsz! https://babamasszazs.eu/ … Olvass tovább Téged is változásra kényszerít a világ?

Baba és gyermek masszázs mozgás

A gyermekek idegrendszeri érettségét nagymértékben befolyásolja az első egy év mozgásfejlődése is. Ezért nagyon fontos a BBMM babamasszázs tudatos használata. Segít a két agyféltekének az összehangolásában. Ez elengedhetetlenül szükséges a testrészek és az érzékszervek összehangolódásában. A gyermek masszázzsal a kisgyermekek testtudatának kialakulását is segíthetjük, amely nagy jelentőséggel bír.  Ma a gyermekeinket sokkal több inger és … Olvass tovább Baba és gyermek masszázs mozgás